Tantra-Logo-Tantrabeleving

Individueel

Home / Individueel

Individuele tantra sessies

Tantra biedt eindeloze mogelijkheden tot seksuele en persoonlijke groei. Nieuwe paden ontdekken door een tantrische reis, het ontvangen van een tantramassage of door intimiteits coaching. Tijdens individuele sessies kun je volledig ervaren en je helemaal op jezelf richten. 

Tantra-individueel-massage

Tantra massage 


Ervaar hoe het is om met aandacht aangeraakt te worden. Een tantra massage maakt je wakker en sensitief zodat jouw levensenergie kan gaan stromen. De massage is een verbindende zachte tantrische massage. Het hele lichaam wordt gemasseerd met speciale aandacht voor hart- en bekkengebied. We beginnen de massage met afstemmen wat jouw wensen en grenzen zijn en een openingsritueel..

Tantra-individueel-tantrische-reis

Tantrische reis


Is tantra nieuw voor jou? En wil je ervaren wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze ontdekkingsreis. In een sessie van drie uur neem ik je  mee op reis. In een warme en prettige sfeer. Tijdens de sessie breng ik je uit je hoofd en in verbinding met je lijf. Het laatste deel van deze reis is een massage om een voorproefje te krijgen van een tantra massage en te voelen wat aanraken met je doet.

Tantra-vierhanden-massage

Vier handen tantra massage 


Een tantrische vier-handenmassage is een uitnodiging om in totale overgave te zijn. De constante stroom van de aanraking maken dat je de controle los kan laten. Uit je hoofd, in je lijf. Het enige wat overblijft is aanwezig te zijn in je lichaam.

Ervaren wat je diep van binnen voelt.

Tijdens de massage zullen wij je stimuleren om diep te ademen.


tantra-intimiteit-coaching

Intimiteit coaching

Intimiteit coaching is gericht om jou weer in contact te brengen met de kwetsbare lagen in jouw. In intimiteitscoaching gaan we stap voor stap kijken hoe je intimiteit ervaart, waar je tegenaan loopt en wat jou tegenhoudt om werkelijke intimiteit met jezelf en/of een ander te beleven. De drie kernwoorden van dit proces zijn waarnemen, benoemen en transformeren.
Coaching traject bestaat uit meerdere sessies.


Ervaringen individuele sessies

Ervaring individueel1
Ervaring individueel2
Ervaring individueel3
Ervaring individueel4
Ervaring individueel5
Ervaring individueel6
Ervaring individueel7
Ervaring individueel8
Ervaring individueel9
Ervaring individueel10

Bloeien

Op een dag is het pijnlijker om strak in de knop te blijven
dan om te gaan bloeien.
- Anais Nin -

Tantra-beleving-roos